Wat zeggen onze leerlingen?

Onze doelstelling is niet alleen een kwalitatief hoogwaardige rijopleiding te bieden, maar ook een leertraject waar je met plezier aan terug denkt!

Deel hier jouw ervaringen!

Autorijschool Gooijer

Nina Huixen

In 1 keer geslaagd!
Super leuke en goeie lessen gehad!
Top, bedankt Jaap!

Autorijschool Gooijer

Sanne Huizen

Top rijschool! Tijdens de rijlessen hing er altijd een goede sfeer. Michiel geeft altijd duidelijke en opbouwende feedback, dit gaf mij altijd een fijn gevoel. Je weet goed waar je moet werken en waaraan niet. Ookal gaat iets tien keer fout Michiel bleef altijd rustig en geeft goede tips. Je leert met zelfvertrouwen rijden en als je je rijbewijs wilt halen, moet je zeker bij deze rijschoolschool zijn! Michiel bedankt!

Autorijschool Gooijer

Max Huizen

Iedereen die zijn rijbewijs wil behalen raad ik autorijschool Gooijer aan. Dankzij de deskundige begeleiding van Michiel heb ik in één keer mijn rijbewijs behaald. Tijdens de lessen hangt er een gezellige en ontspannen sfeer. Michiel geeft duidelijke feedback over de punten die goed gaan en beter kunnen. Daarnaast is er altijd ruimte om naar eigen behoefte bepaalde onderdelen extra te oefenen. Kortom, de beste autorijschool in ’t Gooi!

Autorijschool Gooijer

Elise Huizen

Dankzij Michiel ben ik ook in 1 keer geslaagd! Hele leuke en gezellige rijlessen van hem gehad. Altijd gezellige praatjes en het belangrijkste natuurlijk dat het goede rijlessen waren. Ben heel te vrede over de rijlessen die ik heb gehad. Super bedankt ervoor!

Autorijschool Gooijer

Suzanne Blaricum

In 1 keer geslaagd!! Hele fijne lessen gehad en bedankt voor alles Jaap!

Autorijschool Gooijer

Janinr Huizen

Dankzij Jaap z’n geduld en ervaring in 1 keer mijn rijbewijs gehaald!! Door hem durf ik met heel veel zelf vertrouwen de weg op! Zeker een aanrader!!!!!!!! Jaap, nogmaals dank voor alles!

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.