Wie zijn wij

Autorijschool Gooijer is 1 oktober 1995 opgericht en heeft zich ontwikkeld tot een bedrijf waar kwaliteit, service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Inmiddels is onze autorijschool uitgegroeid tot een familiebedrijf waar we met veel passie ons werk doen.
Autorijschool Gooijer is een bekende naam in regio ’t Gooi. We zijn een gerenommeerd bedrijf met een trouwe klantenkring, vaak zien we familieleden of vrienden van oud leerlingen terug in onze rijopleiding.

Historie1
Zo begon Autorijschool Gooijer in 1995

Wij zoeken een nieuwe instructeur! klik hier voor onze vacature:
Vacaturetekst

Visie

Onze visie omschrijft zich kort en bondig: Kwaliteit en Maatwerk, met als basis altijd een betrokken en persoonlijke benadering.

Maatwerk

Iedere leerling is anders, dit vraagt om een individuele aanpak.
Bij Autorijschool Gooijer vinden we maatwerk belangrijk. Kies je voor onze rijschool, dan kies je voor een persoonlijke aanpak.
Maatwerk gaat verder dan alleen het aantal rijlessen dat een leerling nodig heeft om veilig en zelfstandig auto te kunnen rijden. Maatwerk betekent ook kijken wat een leerling nodig heeft, geen twee mensen zijn gelijk, individuele eigenschappen van mensen kunnen van invloed zijn op het leerproces. Wij zijn getraind dit te herkennen en mee te nemen in de manier van opleiden. Iemand die bijvoorbeeld sterk auto didactisch is zal een andere manier van instructie geven en coachen nodig hebben dan iemand die bijvoorbeeld een concentratieprobleem heeft.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, getuige ook ons hoge slagingspercentage.
Ons slagingspercentage staat al jaren in de top 10 van best presterende rijscholen van het Gooi. Deze prestatie proberen wij met een minimum aan rijlessen te realiseren!

De instructeurs

Michiel Gooijer

Michiel Gooijer

Geboren in 1983, afgestudeerd aan de HTS in Utrecht, werkzaam geweest in het bedrijfsleven en in 2010 de keuze gemaakt om in de voetsporen van zijn vader te treden en met succes!
“Het werken met zo veel verschillende mensen en het maximale uit een rijles halen geeft mij veel voldoening!”

Jaap Gooijer

Jaap Gooijer

Geboren in 1950, na de middelbare school is Jaap werkzaam geweest als logistiek manager, in 1995 heeft hij de stap gemaakt naar het zelfstandig ondernemerschap.
“Nog steeds geef ik met veel toewijding les, waarbij geduld en de optimale dosering kennisoverdracht bij mij centraal staan”.

Lesauto's

Wij werken altijd met moderne lesauto's. Het "wagenpark" wisselt met enige regelmaat zodat we altijd met de nieuwste modellen rijden. Uiteraard houden wij onze lesauto's schoon en wordt er zeker niet in gerookt! We zorgen er ook altijd voor dat je examen doet in de voor jou vertrouwde lesauto.

Lesauto's