Over autorijschool Gooijer 

Wie zijn wij?

Autorijschool Gooijer is 1 oktober 1995 opgericht en heeft zich ontwikkeld tot een bedrijf waar kwaliteit, service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Inmiddels is onze autorijschool uitgegroeid tot een familiebedrijf waar we met veel passie ons werk doen.

Autorijschool Gooijer is een bekende naam in regio ’t Gooi. We zijn een gerenommeerd bedrijf met een trouwe klantenkring, vaak zien we familieleden of vrienden van oud leerlingen terug in onze rijopleiding.

Autorijschool Gooijer geeft autorijlessen in Laren, Blaricum, Eemnes, Huizen, Bussum, Hilversum en Baarn … kortom in het gehele Gooi!

1995: de eerste lesauto van Autorijschool Gooijer

Onze visie omschrijft zich kort en bondig: Kwaliteit en Maatwerk, met als basis altijd een betrokken en persoonlijke benadering.

Michiel Gooijer

Maatwerk in autorijopleiding

Iedere leerling is anders, dit vraagt om een individuele aanpak.

Bij Autorijschool Gooijer vinden we maatwerk belangrijk. Kies je voor onze rijschool, dan kies je voor een persoonlijke aanpak.

Maatwerk gaat verder dan alleen het aantal rijlessen dat een leerling nodig heeft om veilig en zelfstandig auto te kunnen rijden. Maatwerk betekent ook kijken wat een leerling nodig heeft, geen twee mensen zijn gelijk, individuele eigenschappen van mensen kunnen van invloed zijn op het leerproces. Wij zijn getraind dit te herkennen en mee te nemen in de manier van opleiden. Iemand die bijvoorbeeld sterk auto didactisch is zal een andere manier van instructie geven en coachen nodig hebben dan iemand die bijvoorbeeld een concentratieprobleem heeft.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, getuige ook ons hoge slagingspercentage.


Ons slagingspercentage staat al jaren in de top 10 van best presterende rijscholen van het Gooi. Deze prestatie proberen wij met een minimum aan rijlessen te realiseren!

De rijinstructeurs van autorijschool Gooijer

foto-michiel-gooijer

Michiel Gooijer

Eigenaar / Instructeur

Geboren in 1983, afgestudeerd aan de HTS in Utrecht, werkzaam geweest in het bedrijfsleven en in 2010 de keuze gemaakt om in de voetsporen van zijn vader te treden en met succes! “Het werken met zo veel verschillende mensen en het maximale uit een rijles halen geeft mij veel voldoening!”

Jaap Gooijer

Founder / Instructeur

Geboren in 1950 en in 1995 begonnen met Autorijschool Gooijer. “Nog steeds geef ik met veel toewijding les, waarbij geduld en de optimale dosering kennisoverdracht bij mij centraal staan”.

foto-jos-bouma

Jos Bouma

Instructeur

Geboren in 1963, werkzaam geweest in de ICT tot 2019. Kennis overdragen, werken met verschillende mensen en plezier in auto/motor rijden heeft me doen besluiten als instructeur over te stappen naar Autorijschool Gooijer. Ik heb er zin in om mijn ervaring en enthousiasme over te brengen op onze cursisten.

Peter van Leeuwen

Instructeur

Sinds 2003 als zelfstandige actief in de rijschool wereld! Sinds 2019 in dienst bij autorijschool Gooijer. Waar ik mijn passie op een positieve manier kan vertolken als rijinstructeur en een steentje kan bijdragen om leerlingen aan het welbegeerde rijbewijspasje te helpen.

De lesauto's

Autorijschool Gooijer werkt met de modernste lesauto’s. Het “wagenpark” wordt regelmatig vernieuwd, zodat we altijd met de nieuwste modellen rijden. Uiteraard houden wij onze lesauto’s schoon en wordt er zeker niet in gerookt! 

Autorijschool Gooijer zorgt er ook altijd voor dat je examen doet in de voor jou vertrouwde lesauto.

0
SINDS
0 %
1e KEER GESLAAGD
0 +
LEERLINGEN
0
INSTRUCTEURS

Zelf ervaren hoe professioneel onze autorijlessen zijn?

Neem contact met ons op en we bellen je voor het inplannen van een intakeles. In 1,5 uur overtuigen wij jou ervan dat Autorijschool Gooijer één van de beste autorijscholen in het Gooi is!
INTAKELES