Skip to content

Recensies 

Autorijschool Gooijer Wall of Fame

Top rijschool! Tijdens de rijlessen hing er altijd een goede sfeer. Michiel geeft altijd duidelijke en opbouwende feedback, dit gaf mij altijd een fijn gevoel. Je weet goed waar je moet werken en waaraan niet. Ookal gaat iets tien keer fout Michiel bleef altijd rustig en geeft goede tips. Je leert met zelfvertrouwen rijden en als je je rijbewijs wilt halen, moet je zeker bij deze rijschoolschool zijn! Michiel bedankt!
Sanne ,
Huizen
Iedereen die zijn rijbewijs wil behalen raad ik autorijschool Gooijer aan. Dankzij de deskundige begeleiding van Michiel heb ik in één keer mijn rijbewijs behaald. Tijdens de lessen hangt er een gezellige en ontspannen sfeer. Michiel geeft duidelijke feedback over de punten die goed gaan en beter kunnen. Daarnaast is er altijd ruimte om naar eigen behoefte bepaalde onderdelen extra te oefenen. Kortom, de beste autorijschool in 't Gooi!
Max ,
Blaricum
Dankzij Michiel ben ik ook in 1 keer geslaagd! Hele leuke en gezellige rijlessen van hem gehad. Altijd gezellige praatjes en het belangrijkste natuurlijk dat het goede rijlessen waren. Ben heel te vrede over de rijlessen die ik heb gehad. Super bedankt ervoor!
Elise ,
Laren
In 1 keer geslaagd!! Hele fijne lessen gehad en bedankt voor alles Jaap!
Suzanne,
Huizen
Dankzij Jaap z'n geduld en ervaring in 1 keer mijn rijbewijs gehaald!! Door hem durf ik met heel veel zelf vertrouwen de weg op! Zeker een aanrader!!!!!!!! Jaap, nogmaals dank voor alles!
Janine
Hilversum
In 1x geslaagd en een aangename ervaring! Mijn instructeur was Michiel, een aardige en geduldige jonge man. Hij legt alles stapsgewijs en duidelijk uit, waardoor je gestructureerd leert autorijden. Ook al doe je het voor de tiende keer fout, hij zal het je graag nog een keer uitleggen. Je kunt altijd rekenen op goede, opbouwende kritiek, waardoor je de fout in de toekomst kunt voorkomen. De lessen waren hierdoor productief en ook gezellig: lekker gelachen, maar het ook goed geleerd. Je kan er bij autorijschool Gooijer volgens mij altijd op vertrouwen dat je goed voorbereid je examen in gaat, zonder onnodige lessen te rijden. Kortom, ik vind Gooijer een aanrader!
Constanza
Eemnes
Dankzij Michiel ben ik in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. Ik had eerst elders rijlessen gevolgd, totdat helaas die instructeur onverwacht ernstig ziek was geworden. Ik deed toen enkele proeflessen, en vond de rijles bij Michiel direct erg gezellig en fijn verlopen. Hij geeft goede feedback, en kon goed verder werken op de vaardigheden die ik eerder al had opgedaan. Daarnaast leert Michiel je niet alleen autorijden, maar laat hij je ook bewust zijn van wat er om je heen gebeurt, zodat je veilig en logisch leert handelen in nieuwe situaties. Ik voel mij nu erg zelfverzekerd in het verkeer en heb daarnaast een gezellige tijd met Michiel gehad. De rijschool is misschien tikje aan de dure kant, maar laat dat je niet in de weg staan, want je ziet dit dik terug in de kwaliteit van de lessen! Aanrader dus!
Rick Kastelein,
Naarden
Dankzij de goede begeleiding van Michiel in 1x geslaagd, met weinig lessen! Altijd zeer productieve lessen gehad. Michiel legde alles rustig en bekwaam uit, zelfs al deed je het voor de 86e keer fout :-). Super rijschool, een dikke aanrader voor iedereen die graag goed en snel de weg op wil!
Coen Zeeman,
Blaricum
Ik ben 2keer gezakt bij een andere rijschool en toen ben ik bij michiel gaan lessen. hij zei dat er wel wat dingetjes goed waren maar veel fout dus dat we wel een paar lessen nodig hadden voor ik weer kon en mocht afrijden. hij had me hier heel erg bij geholpen en ben ook meteen de eeste keer geslaag ik wil hem hier graag voor bedanken en hij is zeker een aanrader!!!!!
Nicky Ritfeld,
Huizen
Ook ik ben geslaagd dankzij de goeie lessen van Michiel!!! Na eerst een super slechte ervaring te hebben gehad bij een andere rijschool ben ik bij Michiel gekomen die mij in een zeer korte tijd alles heeft kunnen leren waardoor ik helemaal klaar was voor mijn examen!!! Super bedankt Michiel!!!!!
Kimberly,
Naarden
Ik was geen talent, in het auto rijden. Maar van elk foutje leerde ik weer tijdens de lessen, en kreeg ik uitleg over hoe ik het de volgende keer beter zou kunnen doen. Maar dankzei Michiel Gooijer met de goede uitleg tijdens de rijlessen en de tips, ben ik in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs.
Alicia,
Blaricum
Dankzij de goeie lessen van Michiel Gooijer ben ik in 1x geslaagd. Altijd gezellig en leerzaam in de auto ook hebben we het goed in kunnen plannen dat je op je verjaardag al mag afrijden. Ook heel betrouwbaar en flexibel voor het inplannen van je lesuren. zeker een aanrader. Bedankt Michiel!
Thom van Olphen,
Bussum
Ik heb in een relatief korte tijd mijn rijbewijs gehaald, maar heb wel alle belangrijke kennis opgedaan! Dankzij Michiel kon ik mijn doel, afrijden op mijn verjaardag, waarmaken en hij heeft daar speciaal zijn planning op aangepast. Michiel is een heel relaxte instructeur met wie je los van het leren ook lekker kan lachen. Ik ben zelf namelijk geen zwijger dus dat maakten al die ritten een stuk leuker! Kortom: Michiel leert je op een heel rustige manier autorijden. Fouten worden altijd netjes nabesproken waardoor je ook echt het gevoel hebt dat je iets leert. Ook zorgt hij er voor dat je niet onzeker achter het stuur zit en dankzij de goeie coaching voel je zelf ook de vooruitgang die je maakt tijdens de lessen. Michiel, Onwijs bedankt voor je lessen en de gezellige tijd! (De volgende keer toeter ik wel even 😉
Bas,
Hilversum
Arthur Provoost,
Arthur Provoost,Blaricum
Read More
Ik kan Autorijschool Gooier aan iedereen aanraden die zijn rijbewijs wil halen. In alle lessen die ik hier volgde keek ik altijd uit naar de gezellige sfeer omdat ik wist dat elke les productief zou zijn. In de eerste paar minuten van de rijles werd verteld waar tijdens dat uur de focus op zou liggen. Wanneer je liever iets anders wilde herhalen kon je dat hier aangeven. Tijdens de cursus was instructeur Michiel erg opbouwend in zijn uitleg. Of je de fout voor de eerste keer of de 6e keer maakte, zijn feedback bleef opbouwend. Als je iets niet duidelijk was nam hij altijd de tijd om de regels toe te lichten met ervaringen die je in dat uur of eerdere uren had opgedaan.

Halverwege het traject kwam ik op een punt waarbij ik dacht klaar te zijn voor het examen. Michiel vertelde dat dit nog een stap te ver was. Toen ik vroeg welke onderdelen ik nog niet beheerste op examenniveau stelde hij voor om tijdens het volgende uur zelfstandig een examenroute te rijden. Tijdens dat uur kwam ik erachter dat er zeker nog het een en ander moest gebeuren voordat die route veilig (en foutloos) zou gaan. Wat ikzelf hieraan erg prettig vond is dat Michiel het beste met mij voorhad door het examen af te raden (en zo mij kosten en teleurstelling bespaarde), maar ook duidelijk kon toelichten waarom hij er zo over dacht met het praktijkvoorbeeld. Van alles wat ik prettig vindt aan deze rijschool staat de eerlijkheid en persoonlijke begeleiding van Michiel bovenaan.

Als je nog twijfelt bij welke rijschool je wil inschrijven, zoek niet verder. Bij Autorijschool Gooier weet ik zeker dat je met veel plezier je rijbewijs zal halen!

Ook rijlessen volgen bij autorijschool Gooijer?