Skip to content

Tarieven 

Maatwerk bij Autorijschool Gooijer

Onze rijopleiding is gericht op het individu. Iedere leerling is anders en dit zie je dan ook terug in het aantal lessen.

Wij streven altijd naar een minimum aan rijlessen. De meeste van onze leerlingen gaan op voor het examen met een minder dan gemiddeld aantal rijlessen. Belangrijk is natuurlijk wel dat je klaar bent voor het rijexamen! Dat wij kwaliteit kunnen leveren met een minimum aan rijlessen zie je terug in het hoge slagingspercentage!

Rijlespakket bij Autorijschool Gooijer

Wij kunnen aan het einde van je eerste rijles een advies geven wat betreft een rijlespakket, natuurlijk is het gebruik maken van een pakket niet verplicht en geheel vrijblijvend!

Pakketten hebben natuurlijk wel een financieel voordeel! Hoe meer lessen in het pakket zitten, hoe groter je voordeel is!

Betaling van pakketten dient te geschieden voor aanvang van de rijles. Je krijgt hiervoor een factuur per mail.
Betalen mag in maximaal vier gelijke termijnen.

Bij annulering van een pakket of wanneer blijkt dat niet het gehele pakket is gebruikt gedurende de rijopleiding vindt restitutie van het restant van het pakket plaats. Restitutie van een lespakket vindt alleen plaats wanneer het lespakket is geadviseerd door de instructeur.

De pakketten zijn financiële pakketten, het betekent niet per definitie dat je examen doet na afloop van het pakket. Het examen wordt aangevraagd wanneer jouw instructeur denkt dat je hier aan toe bent.

Uiteraard kan je ook zelf al een keuze maken voor een pakket via onderstaande buttons!

Flexibel pakket

Snel beginnen

530/10 rijlessen

Van €550,- voor €530,-

10 rijlessen (60 min.)

Plus pakket

Extra voordeel

2.575/50 rijlessen

Van €2750,- voor €2575,-

50 rijlessen (60 min.)

Losse tarieven autorijopleiding bij Autorijschool Gooijer

AUTORIJLES VOLGEN

Ja, ik wil!

Inschrijven rijopleiding

Fijn dat je kiest voor autorijschool Gooijer! Via de inschrijfbutton kom je bij ons contactformulier en kun je je gegevens bij ons achterlaten, we nemen altijd binnen 24 uur contact met je op!

Aan het einde van je eerste les kunnen we een indicatie geven van het aantal lessen dat je nodig zult hebben en geven we je een advies voor een pakket.